خطا های سایت وردپرس
وردپرس امروزه یکی از کاربردی ترین ابزار ها برای طراحی سایت می باشد. اگر شما صاحب سایت باشید و یا از سایت های دیگر دیدن کرده باشید ممکن است با خطا هایی روبه رو شده باشید. اکثر افراد با دیدن این خطا ها در سایت خود دچار ترس می شوند و فکر می کنند سایت خود را برای همیشه از دست داده اند. در حالی که بسیاری از خطاهای وردپرس قابل حل می باشد. ما در این مقاله قصد داریم شما را با رایج ترین خطاهای وردپرس آشنا کنیم.
برای آشنایی با خدمات طراحی سایت در اصفهان شرکت رویانو می توانید از صفحه مورد نظر دیدن کنید.
انواع خطا های سایت
خطاهای سایت میتوانند به چندین دسته تقسیم شوند. اولین دسته خطاها، خطاهای کاربری هستند که به دلیل نادرستی در پردازش اطلاعات توسط کاربر رخ میدهند. این خطاها معمولاً به دلیل ورود اطلاعات نادرست در فرمها، عدم ورود اطلاعات مورد نیاز و یا عدم انجام مراحل مورد نیاز در سایت ایجاد میشوند. دسته بعدی خطاها، خطاهای سرور هستند که در فرآیند پردازش اطلاعات توسط سرور رخ میدهند. این خطاها میتوانند شامل اتصال ناپایدار به پایگاه داده، خطاهای برنامهنویسی و یا مشکلات مرتبط با بارگذاری صفحات وب باشند. سومین دسته خطاها، اشکالات امنیتی هستند که ناشی از نقض اصول و مبانی امنیتی سایت به وجود میآیند. این خطاها ممکن است شامل حملات سایبری، نفوذهای برنامهنویسی و یا تزریق کدها باشند.
خطاهای رایج در وردپرس
ارور 400
خطای ۴۰۰ گوگل، که با عنوان ارور 400 Bad Request نیز شناخته میشود، به عنوان یک خطای کاربر یا کلاینت توسط سرور شناخته میشود. این خطا نشان دهنده این است که درخواستی که توسط مشتری ارسال شده است، قبل از پردازش توسط سرور، نادرست است. به عبارتی دیگر، سرور قادر به ارائه پاسخ مناسب برای این درخواست نمیباشد و با نمایش ارور 400 Bad Request، به مشکلی در ارسال درخواست اشاره میکند.
ارور 403:
این ارور نشان دهنده این می باشد که صفحه ای که می هواهید آن را ببینید ممنوع می باشد و به عبارتی برای شما غیر قابل دسترسی می باشد.
ارور 404:
یکی از خطاهایی که هنگام بررسی سایت ممکن است با آن مواجه شوید ارور 404 می باشد. این ارور یکی از خطاهایی می باشد که ممکن است با آن زیاد مواجه شوید. 404 Not Found به این معنا می باشد که دسترسی به صفحه مورد نظر در حال حاظر ممکن نمی باشد و این صفحه حذف شده است و یا اینکه آدرس را به درستی وارد نکرده اید.
ارور 500:
یکی دیگر از خطاهای معمول در سایت ارور 500 می باشد. این ارور زمانی به وجود می آید که در تنظیمات وب سایت خطایی وجود داشته باشد و سرور نتواند اطلاعاتی در مورد ایراد به شما ارائه دهد.
ارور 503:
این ارور به معنای در دسترس نبودن سرویس می باشد. این ارور زمانی رخ می دهد که سرور وب سایت در آن لحظه قابل دسترس نباشد. هنگامی که با این ارور روبه رو شدید می توانید به شرکتی که سرور وب سایت خود را تهیه کرده اید مراجعه کنید.
ارور 504:
وقتی یک سرور دریافت نتواند پاسخ مناسبی را به موقع از سرور دیگری دریافت کند، خطای “504 Gateway Timeout” رخ میدهد. این خطا معمولا زمانی رخ میدهد که سرور نتواند در زمان مناسب پاسخی را به درخواست های مرتبط با باز کردن یک صفحه وب و یا درخواست های تکمیلی مرتبط با آن ارسال کند. مشکل میتواند به دلایل متعددی از جمله عدم پاسخگویی سرور مقصد، تنظیمات نادرست در سرور ارسال کننده، مشکل در شبکه و یا بار سنگین ترافیک رخ دهد. برای حل این خطا، میتوان تنظیمات سرورها را بررسی و اصلاح کرد، با مدیران سرور مقصد تماس گرفت و یا از راهکارهای دیگری مانند افزایش ظرفیت سرور استفاده کرد.
عمدهترین دلیل بروز خطا در وردپرس چیست؟
عمدهترین دلیل بروز خطا در وردپرس میتواند به دلیل استفاده نادرست از کدهای آماده، نصب و فعالسازی افزونهها، و تداخل بین پوسته و افزونهها باشد. در صنعت توسعه وردپرس، شرکتها و وبسایتهای مختلف علاوه بر ارائه آموزش و محصولات متنوع، افزونهها و پوستههای متعددی را نیز به بازار عرضه میکنند. استفاده نادرست از کدها یا تداخل افزونهها باعث بروز خطاهای مختلف در وردپرس میشود که برای رفع این مشکلات نیاز است که منشا خطا را شناسایی کرده و سپس به دنبال راهحلی باشید.