طراحی سایت با وردپرس

طراحی وب سایت با وردپرس چقدر زمان میبرد؟

تصویر تیم تحریریه

تیم تحریریه

نظرات و سوالات خود را در با ما در ارتباط بگذارید

طراحی سایت با وردپرس زمانبر است؟ طراحی وب سایت با wordpress چه مزیت هایی دارد؟ امروزه با توجه به افزایش تمایل افراد برای استفاده بیشتر از اینترنت، بسیاری از کسب و کارها به عرصه اینترنت قدم گذاشته و به زبان عامیانه اینترنتی شده اند. همانطور که می دانید یکی از مهم ترین فاکتورهای لازم برای ورود به این عرصه داشتن وب سایتی مناسب برای کسب و کارخویش است تا شما را به هدفتان برساند. اگر قصد دارید برای کسب و کارتان وب سایتی راه اندازی کنید، ابتدا لازم است پلتفرمی را برای طراحی وب سایتتان انتخاب کنید. از آنجایی که وردپرس یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوای رایگان و Open Source محسوب می شود و استفاده از آن به دانش فنی بالایی نیاز ندارند، می تواند گزینه مناسبی برای راه اندازی وب سایت شما باشد؟ شاید برایتان سوال شود که طراحی و راه اندازی سایت با این سیستم مدیریت محتوا زمان گیر است یا خیر؟ با رویانو همراه باشید تا به سوالتان پاسخ دهیم و مزیت های استفاده از آن را برایتان توضیح دهیم.

مزایای طراحی وب سایت با وردپرس

وردپرس سیستم مدیریت محتوا (Content Management Systems) متن باز به زبان برنامه نویسی PHP است که می توان از آن برای طراحی انواع سایت ها نظیر وبلاگی، فروشگاهی و شرکتی و… استفاده نمود. این سیستم از محبوبیت زیادی برخوردار است به طوری که 34 درصد از کل سایت های ساخته شده را به خود اختصاص داده است. سوالی که مطرح می شود اینست که ساخت سایت وردپرسی یا به عبارت دیگر طراحی سایت با این سیستم مدیریت محتوا چه مزیت هایی دارد؟

  • نصب آسان بدون نیاز به دانش فنی زیاد

اگر به تازگی به دنیای وب قدم گذاشته اید و دانش بالایی در زمینه ساخت و راه اندازی وب سایت ندارید، وردپرس گزینه مناسبی برای شما خواهد بود چرا کار کردن با این سیستم مدیریت محتوا آسان بوده و افزودن صفحه جدید، بارگذاری عکس و پست های وبلاگ در کمترین زمان انجام خواهد شد و با استفاده از پلاگین هایی که در مخزن خود جای داده است می توانید سئو و امنیت و سرعت سایت را زیر نظر گرفت.

  • متن باز بودن وردپرس

همانطور که می دانید سایت ها از نظر ساختاری به دو دسته استاتیک و داینامیک تقسیم می شود که وردپرس جز دسته وب سایت های داینامیک قرار می گیرد و به راحتی می توان به کدهای اصلی آن دسترسی داشته و آن ها را با توجه به نیاز کاربران خود تغییر داده و سفارشی نمود. در واقع برای طراحی وب سایت با وردپرس، به کدنویسی پایه نیازی نیست و به راحتی می توانید برای خود وب سایتی را راه اندازی کنید.

  • قالب های رایگان و پیشرفته

یکی دیگر از مزیت هایی که ساخت سایت وردپرسی اینست که می توانید با استفاده از قالب های متنوعی که این سیستم مدیریت دارد، ظاهر مناسبی برای وب سایت خود انتخاب نمایید. به عبارت دیگر طرح اصلی سایتتان را با قالب های رایگان و پیشرفته ای که وردپرس در مخزن خود دارد تعیین کنید. برخی از وب مستران ترجیح می دهند ظاهر سایت خود را با توجه به نیاز کاربران طراحی نمایند به همین منظور با استفاده از قالب های پیشرفته سایتشان را سفارشی می کنند. فراموش نکنید که وردپرس به دلیل داشتن قالب های آماده رایگان و پیشرفته، برای طراحی سایت و راه اندازی آن زمان کمتری صرف خواهد شد.

مراحل طراحی سایت

مراحل طراحی سایت

رویانو برای خلق وب سایتی حرفه ای مراحل زیر را به صورت گام به گام طی کرده و مشتریان را در جریان روند پیشرفت آن قرار می دهد:

  • نیاز سنجی و طراحی وایرفریم

همانطور که در مقاله «طراحی وب سایت چیست؟» به آن اشاره نمودیم هنگامی که شما قصد دارید ساختمانی را برای سکونت یا محل کسب و کار خود بسازید، معمار در ابتدای کار نیازسنجی کرده و امکاناتی را که مدنظرتان است را جویا می شود و با توجه به آن ها نقشه و طرحی را ارائه می دهد و بعد از گرفتن تایید اولیه، ساخت و ساز را به کمک کارگرهای خود شروع می کند. برای طراحی سایت و راه اندازی آن ، شرکت های طراحی سایت نیز طبق همین روند پیش می روند. طراحان قبل از شروع کار نمایی کلی از صفحات سایت و جایگاه المان ها و و دیگر قسمت های سایت را به صورت عکس به مشتری ارائه می دهند.

  • کدنویسی سایت

بعد از دریافت تایید اولیه برنامه نویسان دست به کار شده و اسکلت و بدنه سایت را با دقت بالایی می چینند. برای ساخت و راه اندازی سایت هم می توان از وردپرس برای طراحی سایت استفاده کرد و به کار سرعت بخشید و به وسیله فریم ورک اختصاصی از همان ابتدای کار کدنویسی سایت را انجام نمود.

  • انجام تست و بازنگری سایت

هنگامی که برنامه نویسی به اتمام می رسد، سایت را به کمک هاستی نمونه آن را برای تست و بازنگری در اختیار کارفرما قرار می گیرد تا انتقادات و نظرات نهایی خود را به طراحان اعلام نماید.

  • تحویل سایت و نمایش آن

بعد از انجام اصلاحات مدنظر کارفرما و دریافت تایید نهایی، سایت برای نمایش عموم آماده خواهد بود و می توان آن را با دامنه انتخاب شده روی هاست بارگذاری شود.

طراحی سایت ارزان

اگر می خواهید برای خود وب سایتی داشته باشید و اما قصد ندارید هزینه هنگفتی را برای آن صرف کنید، استفاده ازسیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس، جوملا می تواند گزینه مناسبی باشد. البته این به این معنا نیست که این گونه وب سایت ها از کیفیت و امنیت پایینی برخودار هستند اما باز هم باید گفت قیمت بسیار پایینی که در برخی از شرکت ها ارائه می شود می تواند شک برانگیز باشد.

طراحی سایت بدون کد نویسی

وقتی صحبت از طراحی سایت می شود، تصور می کنیم برای این کار داشتن دانش برنامه نویسی و کدنویسی لازم است. اما آیا می توان بدون کد نویسی وب سایتی را راه اندازی نمود؟ بله! طراحی سایت بدون کدنویسی به وسیله سیستم ها مدیریت محتوا (CMS)  امکان پذیر می باشد. در واقع این سیستم ها از قبل طراحی شده اند و بخش عظیمی از کار را از روی دوش شما کم می کند و طرفی راه اندازی آن به زمان کمتری نیاز خواهد داشت. وردپرس یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا است که طراحی و راه اندازی سایت با آن به راحتی با چند کلیک انجام می شود و نیازی به کدنویسی ندارد.

مطلب مرتبط:

معرفی شرکت های طراحی سایت در اصفهان

طراحی سایت بدون کدنویسی به وسیله سیستم ها مدیریت محتوا (CMS)  امکان پذیر می باشد. در واقع این سیستم ها از قبل طراحی شده اند و بخش عظیمی از کار را از روی دوش شما کم می کند و طرفی راه اندازی آن به زمان کمتری نیاز خواهد داشت.

اشتراک گذاری : 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *