وردپرس چیست؟

وردپرس چیست؟

تصویر تیم تحریریه

تیم تحریریه

نظرات و سوالات خود را در با ما در ارتباط بگذارید

وردپرس چیست؟ طراحی سایت با استفاده از ورپرس چه مزیت هایی دارد؟ کسانی که وارد عرصه طراحی وب سایت شده اند محال است تا بحال اسم وردپرس را نشنیده باشند. اگر می خواهید در کمترین زمان سایتی را برای خود راه اندازی کنید بهترین گزینه استفاده از وردپرس و قالب های آن است، چرا که استفاده از این سیستم مدیریت محتوا بسیار راحت بوده و به تنهایی می توانید آن را مدیریت نمایید. با رویانو همراه باشید تا شما را با این سیستم مدیرت محتوا محبوب و کاربردی آشنا کرده و مزیت های آن را برایتان توضیح دهیم.

وردپرس و مزیت های استفاده از آن

برای ساخت و راه اندازی می توانید از سیستم های مدیریت محتوا (CMS) استفاده کرده و یا به طور اختصاصی برای خود سایتی را طراحی کنید. شاید برایتان سوال شود که منظورمان از سیستم مدیریت محتوا چیست؟ اجازه دهید این گونه توضیح دهیم، سایت ها از لحاظ ساختاری به دو دسته استاتیک و داینامیک تقسیم می شوند که معمولا سایت های ایستا را با زبان های CSS و HTML راه اندازی می کنند. سایت هایی که به کمک سیستم های مدیریت محتوا ایجاد می شوند جز سایت های داینامیک و پویا محسوب می شوند.

همانطور که گفتیم برخی از وب سایت ها به کمک سیستم های مدیریت محتوا راه اندازی می شوند که وردپرس یکی از بهترین و محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا محسوب می شود. شاید با خودتان بگویید که وردپرس چیست؟ اگر بخواهیم به زبان حرفه ای تر از وردپرس صحبت کنیم باید گفت وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا به صورت متن باز (open source) و رایگان تحت وب است که به کمک آن می توان انواع  سایت های شخصی و شرکتی و فروشگاهی و… را راه اندازی کرده و به راحتی مدیریت نمود. برنامه نویسان و طراحان سایت برای راه اندازی و طراحی سایت حرفه ای باید با ویژگی و قابلیت های آن به طور کامل آشنا باشند. از ویژگی های این سایت ساز محبوب می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • نصب سریع و آسان

یکی از ویژگی بارز وردپرس این است که هر فردی نه چندان حرفه ای به راحتی و چند کلیک قادر خواهد بود در کمترین زمان آن را نصب کند. به عبارت دیگر برای نصب وردپرس نیازی به داشتن دانش برنامه نویسی زیادی نیست و این کار به راحتی صورت می گیرد.

  • شخصی سازی و ایجاد بخش های مختلف

بعد از نصب وردپرس، برای طراحی سایت موردنظر خود می توانید از قالب های آن استفاده نمایید و به کمک افزونه های مختلف قسمت هایی را با توجه به نیاز کاربران به آن اضافه کنید. به عنوان مثال برای سایت های فروشگاهی می توانید با استفاده از افزونه های بخصوصی قابلیت هایی همچون درگاه پرداخت و سبد خرید را برای سایت تعریف نمود.

  • استفاده و مدیریت آسان

داشتن پنل مدیریت ساده و راحت یکی دیگر از ویژگی های وردپرس است. در واقع بعد از شخصی سازی های لازم می توانید به راحتی محتوای خود را منتشر کرده و سایتتان را مدیریت نمایید و با افزونه هایی که برای آن نصب کرده اید سئو و امنیت و سرعت آن را آنالیز کنید.

  • قابلیت پشتیان گیری و بروزرسانی مداوم

وردپرس یک سیستم به روز و دارای کمترین باگ است چرا که تیم توسعه دهنده وردپرس، در بازه زمانی های مختلف این سیستم مدیریت محتوا را آپدیت کرده و ویژگی های جدیدی را در اختیار مدیران سایت قرار می دهد.

  • قابلیت انتخاب و استفاده از قالب های متنوع

برای آن که ظاهر مناسبی برای وب سایت خود تعیین کنید، وردپرس با قالب های متنوعی که دارد این کار را برایتان آسان کرده است.

وردپرس چیست؟

قالب وردپرس چیست؟

همانطور که در بالا به آن اشاره نمودیم وردپرس با ارائه قالب های متنوع می تواند به شما در طراحی و زیباسازی سایت خود و تغییر چیدمان المان های موردنظر در صفحات کمک کند. از آنجایی که وردپرس قالب های متنوعی دارد، می توانید با توجه به محتوای سایت خود برای آن قالبت مناسبی را انتخاب نمایید. به طور کلی می توان گفت که قالب های وردپرس (WordPress Theme) همان طرح اصلی سایت شماست که برای کاربران به نمایش درمی آید. جالب است بدانید که وردپرس قالب های رایگان زیادی را در مخزن خود جای داده است که وب مستران می توانند برای طراحی سایت خود از آن ها استفاده کنند. برخی از وب مستران نیز به دلیل امکانات پیشرفته تر قالب های غیر رایگان وردپرس نسبت های قالب های رایگان آن ترجیح می دهند از قالب های غیر رایگان وردپرس استفاده کنند تا سایتشان را بر اساس نیازهای کاربران سفارشی کنند.

برنامه نویسی وردپرس چیست؟

یکی از خصوصیات سایت های داینامیک این است که به راحتی می توانید به کدهای اصلی آن دسترسی داشته و با توجه به نیاز آن ها را تغییر داده و توسعه دهید. از آنجایی که وردپرسی نیز یک سیستم مدیریت محتوا متن باز بر اساس زبان برنامه نویسی PHP است، در صورت استفاده از این سیستم امکان دسترسی به کدهای اصلی برای وب مستران وجود خواهد داشت تا با ویرایش و توسعه آن ها سایت خود سفارشی کرده و باگ های آن را رفع نمایند.

توضیحات بیشتر:

مقایسه طراحی اختصاصی با قالب آماده وردپرس

به جرئت می توان گفت، وردپرس با طراحی و کدنویسی مناسب برای موتورهای جستجو نظیر گوگل به صورت استاندارد و بسیار مناسبی بهینه سازی شده است. به همین دلیل در میان CMS های موجود به همین دلیل، وردپرس از نظر SEO و یا همان بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو بهتر عمل کرده و یک گزینه عالی برای راه اندازی وبسایت می باشد.

اشتراک گذاری : 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *