منظور از طراحی سایت داینامیک یا پویا چیست؟ تفاوت سایت داینامیک و استاتیک در چیست؟ طراحی سایت به صورت پویا چه مزیت هایی را به دنبال دارد؟ همانطور که می دانید بسیاری از افراد برای آن که کسب و کار خود را در بستر اینترنت نیز توسعه بخشند برای طراحی سایت دست بکار می شوند. بسیاری از آن ها ترجیح می دهند سایت خود را به صورت پویا طراحی کنند و تا در صورت نیاز بتوانند محتویات آن را به صورت آنلاین تغییر دهند. اگر شما نیز جز این دسته افراد هستید و قصد دارید با طراحی وب سایت در دنیای اینترنت قدم بردارید با رویانو همراه باشید تا شما را با وب سایت های پویا آشنا کرده و مزیت های آن را برایتان شرح دهیم.
در صورت نیاز به مشاوره رایگان و طراحی سایت در اصفهان با متخصصین ما در تماس باشید.
طراحی سایت داینامیک و مزایای آن
طراحی سایت پویا (Dynamic) نوعی طراحی سایت بوده که تمام نیازهای مشتری در آن پیاده سازی شده و طراحی آن به صورت منعطف و قابل تغییر است. در این گونه سایت ها وب مستران در صورت لزوم و بر اساس صلاح دید و نیاز خود می تواند در محتویات آن دست برده و به صورت آنلاین تغییر دهد. به عبارت دیگر در طراحی سایت داینامیک، صاحب وب سایت می تواند بدون کمک طراح وب کنترل تمامی بخش های سایت خود از جمله ایجاد صفحه، حذف صفحه، ویرایش محتویات هر صفحه و … را در دست گرفته و تغییرات لازم را اعمال نماید. سایت های پویا مزیت های بسیاری را به همراه دارد که در ادامه به آن اشاره کرده ایم.
1) قابلیت آپدیت به صورت آنلاین توسط مدیر سیستم در کوتاه ترین زمان ممکن
2) ارائه انواع خدمات به مشتریان در وب
3) امکان افزودن اطلاعات فراوان در سایت
4) به روز رسانی مداوم وب سایت
5) صرف کمترین زمان به منظور ایجاد و به روز رسانی وب سایت ها
6) مدیریت آسان و قابلیت به روزرسانی بدون نیاز به دانش فنی
7) انعطافپذیری بسیار بالا
8) امکان دسترسی چندین شخص برای مدیریت سایت
9) امنیت بالا
10) صرفه جویی در هزینه های نگهداری و پشتیبانی وب سایت
11) پشتیبانی از چند زبان
12) قابلیت سفارشی سازی سایت
روش های طراحی وب سایت داینامیک
همانطور که گفتیم وب سایت های پویا سایت های انعطاف پذیری هستند که به راحتی می توان در آن تغییرات ضروری و موردنیاز را در آن اجرا نمود. برای طراحی این سایت ها دو روش وجود دارد که در ادامه در مورد آن ها به صورت مختصر توضیح داده ایم.
روش اول: طراحی وب سایت داینامیک بصورت اختصاصی
روش اولی که می خواهیم در مورد آن صحبت کنیم، کمی هزینه بر بوده و به دانش فنی بالایی نیاز دارد. در واقع برای طراحی سایت پویا برنامه نویسان به کمک دانش فنی خود، درخواست های صاحب سایت را به کمک کد نویسی پیاده سازی کرده و پنلی برای مدیریت آن طراحی می کنند تا صاحب سایت به راحتی مطالب موجود در آن را ویرایش و آپدیت کند.هزینه طراحی سایت به کمک این روش باید به فاکتورهای مختلفی نظیر سابقه برنامه نویس، موارد درخواستی و غیره بستگی دارد.
روش دوم: طراحی وب سایت داینامیک با استفاده از CMS
سیستم های مدیریت محتوا (cms) یکی از محبوب ترین روش هایی است که وب مستران برای طراحی سایت از آن استفاده می کنند چرا که بدون نیاز به دانش برنامه نویسی برحتی میتوان سایت مورد نظر خود را طراحی کرده و تغییرات لازم را در آن اعمال نمود. جوملا، وردپرس و پرستاشاپ از جمله سیستم های مدیریت محتوا محبوب در میان وب مستران است اما به دلیل ویژگی های خاص وردپرس بسیاری از افراد سایت خود را بر پایه این سیستم مدیریت محتوا به دو روش راه اندازی می کنند.
- طراحی سایت با قالب آماده: بسیاری از افراد برای آن که سریعا بدون نیاز به تخصص بالایی سایت داینامیک خود را طراحی کنند از قالب های آماده ای که برای وردپرس وجود دارد استفاده می کنند.
- طراحی سایت با قالب اختصاصی: در این روش برنامه نویسان به شما کمک می کنند تا قالب سایتتان را به صورت اختصاصی طراحی کنید. تفاوت اساسی این دو روش در اینست که قالب های آماده به گونه ای طراحی شده اند که می تواند تمامی نیازهای کاربران را پوشش دهند.
در این مقاله، مقایسه طراحی اختصاصی با قالب آماده وردپرس بیان شده است.
تفاوت طراحی سایت استاتیک با داینامیک در چیست؟
مزایای سایت داینامیک چیست؟
ارائه انواع خدمات به مشتریان در وب
امکان افزودن اطلاعات فراوان در سایت
به روز رسانی مداوم وب سایت
صرف کمترین زمان به منظور ایجاد و به روز رسانی وب سایت ها و....
معایب وب سایت داینامیک چیست؟
حجم دادهها و کدها در سایت های داینامیک بالا است، نپس سروری با قیمت بالا تر باید خریداری شود. سروری که حجم و سی پی یو ای به مراتب بالاتری از سایت استاتیک نیاز دارد. امنیت وب سایتهای داینامیک از سایتهای استاتیک پایینتر است.