نرم افزار ساخت موشن گرافیک

لیست 5 نرم افزار رایگان ساخت موشن گرافیک

تصویر تیم تحریریه

تیم تحریریه

نظرات و سوالات خود را در با ما در ارتباط بگذارید

از کدام نرم افزار برای ساخت موشن گرافیک استفاده نماییم؟

بهترین برنامه های ساخت موشن گرافی کدامند؟

جهت سفارش موشن گرافیک با ما تماس بگیرید.

موشن گرافی واژه ای است که ما در بسیاری از وبلاگ های خود به آن اشاره کردیم و کسانی که در این حوزه فعالیت دارند به خوبی با این معجزه هنری و کاربردی آشنا هستند. اما اگر به تازگی در این حوزه قدم گذاشته اید شاید با خودتان بگویید منظورمان از موشن گرافیک چیست و از چه ابزارهایی برای ساخت آن می توان استفاده نمود؟ با رویانو همراه باشید تا به این سوالات پاسخ دهیم. در صورت نیاز به مشاوره رایگان با متخصصین ما در تماس باشید 

موشن گرافیک چیست و استفاده از آن چه مزایایی را به دنبال دارد؟

موشن گرافی یکی از شاخه های جذاب و پرطرفدار در حوزه گرافیک است  که اگر بخواهیم به زبان ساده ای آن را تعریف کنیم ، این ها اینفوگرافیک متحرک هستند. در واقع عناصر گرافیکی در کنار هم چیده شده و در بازه زمانی مشخصی به نمایش درمی آید و توهم حرکت را در ببینده ایجاد می کنند. استفاده از موشن گرافی مزیت های فراوانی را به همراه دارد که در ادامه آن ها برایتان ذکر کرده ایم:

  • راه حل موثر برای برندسازی:

برندسازی در واقع ایجاد یک تصویر مثبت در ذهن مخاطبین  در مورد نام تجاری، محصولات و خدمات با استفاده از راه حل های موثر تجاری است. ساخت موشن گرافیک یکی از موثرترین روش های بازاریابی محسوب می شود که می تواند توجه مخاطبان را جلب می کرد و آنها را از نظر احساسی و ذهنی با پیام نام تجاری شما درگیر می کند.

چه قصد داشته باشید آگاهی افراد را در مورد نام تجاری خود افزایش دهید و چه بخواهید محصولات یا خدمات جدیدی ارائه دهید و یا به دنبال ارتقا شهرت برند تجاریتان هستید ، استفاده از موشن گرافی با محتوای جذاب بصری و صوتی می تواند کارت برنده شما باشد که پیام برندتان را به طور کارآمد به بینندگان نشان می دهد.

  • ساده سازی مباحث پیچیده:

یکی از مزایای استفاده از فیلم های گرافیکی متحرک اینست که به راحتی می توانید ایده ها و موضوعات پیچیده را بدون نیاز به نوشتن پست طولانی در وبلاگ  با استفاده از شخصیت ها، نمودارها و تصاویر در عرض چند دقیقه به ببیندگان منتقل کنید. به عنوان مثال موضوعاتی نظیر شیمی، فیزیک و آمار پیچیده و گاه کسل کننده هستند اما با یک موشن دو یا سه دقیقه ای به زبان ساده تر به دانشجویان آموزش داد چرا که میزان پردازش تصویری مغز انسان 60000 مرتبه از انتقال داده ها در قالب متن سریعتر است.

  • صرفه جویی در زمان و مقرون به صرفه بودن آن:

استفاده از طرح ها و تصاویر گرافیکی محرک راه حل های بازاریابی موثری هستند که باعث افزایش تعامل و جذب مخاطب هدفمند در سیستم عامل های انتخاب شده برای انتشار محتوا می شوند که در مقایسه با دیگر روش ها از جمله انیمیشن و فیلم به زمان کمتری برای ساخت آن احتیاج خواهید داشت و از آنجایی که از پیچیدگی کمتری برخوردار است برایتان مقرون بصرفه تر می باشد.

نرم افزار ساخت موشن گرافیک

آشنایی با 5 نرم افزار ساخت موشن گرافیک

با توجه به اهمیت موشن گرافی و نقش موثر آن در انتقال هدف و پیام به مخاطبین نرم افزارهای زیادی برای طراحی و ساخت آن ارائه شده است و همین عامل سبب شده است انتخاب برای طراحان موشن گرافیک دشوار شود و در تشخیص بهترین نرم افزار دچار سردرگمی شوند. البته لازم به ذکر است که برای آن که بتوانید یک موشن گرافی درجه یک بسازید در بیشتر مواقع استفاده از چندین نرم افزار پایه ضروری است.

سایت هایی آموزشی موشن گرافیک  وجود دارد که نحوه ی ساخت را به شما آموزش می دهد.

adobe photoshop: اگر در حوزه گرافیک و ادیت تصویر فعالیت دارید حتما با برنامه کاربردی فتوشاپ آشنایی دارید. کاربرد اصلی این نرم افزار ویرایش تصاویر است اما قابلیت بالای آن در ساخت هر تصویر گرافیکی دو بعدی و سه بعدی باعث شده است به عنوان یکی از ابزارهای آماده سازی موشن گرافی نیز شناخته شود. در واقع این نرم افزار ارائه شده توسط کمپانی ادوب به موشن گرافیست در ساخت مت پینتینگ،  تکسچر،  گیف، انیمیشن و تصاویر روتوسکوپ کمک خواهد کرد.

After Effects: نرم افزار دیگری که برای ساخت موشن گرافیک به کار می رود ادوبی افترافکت است که توانای بالایی در ساخت جلوه های ویژه، بازی سازی، فیلم سازی دارد و به همین دلیل به سرعت توجه همه را به خود جلب نمود. هنگامی که تمام عناصر و آبجکت ها را در فتوشاپ و ایلوستریتور طراحی کردید، می توانید ادامه فرایند موشن گرافی را با این نرم افزار انجام دهید. از قابلیت های آن می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • ساختن اینترو برای لوگو
  • انیمیت کردن متن
  • کامپوزیت سه بعدی
  • موشن ترکینگ
  • حذف آبجکت های مورد نظر در تصویر
  • ساخت و شبیه سازی افکت
  • Template Creation
  • ساخت اسلایدشو
  • ساخت محیط های کاربری مانند اپلیکیشن ها موبایل
  • ویدیو های آموزشی
  • ساخت تایپوگرافی متحرک
  • جلوه های ویژه بصری

Adobe Premiere Pro: پریمیر نیز یکی از نرم افزارهای قدرتمند دارای ابزارهای پیشرفته اصلاح رنگ و زمینه جهت انجام تغییرات و تدوین ویدیو است. ناگفته نماند که بسیاری از طراحان موشن گرافی از این نرم افزار برای ویرایش ویدیو، اضافه کردن جلوه های صوتی یا همون Sound Effects و موسیقی استفاده کرده و از کار کردن با آن لذت می برند.

Cinema 4D: حال وقت آن رسیده است که نرم افزاری را به شما معرفی کنیم که به دلیل قابلیت مدل سازی سه بعدی و داشتن محیط کاربرپسند به منظور ساخت مدل، انیمیشن و ساخت افکت مورد استفاده قرار می گیرد.

Adobe llustrator: شاید با خودتان تصور کنید ایلوستریتور نیز همانند فتوشاپ می باشد اما در عملکرد متفاوت بوده و علاوه بر ساخت وکتور گرافیکی برای ساخت موشن گرافی نیز استفاده می گردد و پس گرفتن خروجی از آن ، فایل را به افترافکت منتقل کرده و ادامه فرایند را در پیش بگیرید.

اگر سیستم کامپیوتر در دسترس نیست می توانید برای طراحی از اپلیکشن های موشن گرافیک با موبایل استفاده کنید.

اشتراک گذاری : 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *