درگاه پرداخت در وردپرس

انواع درگاه پرداخت برای وردپرس و نحوه راه اندازی آن‌ها

تصویر تیم تحریریه

تیم تحریریه

نظرات و سوالات خود را در با ما در ارتباط بگذارید

درگاه پرداخت وردپرس چیست؟ مراحل و نحوه‌ی اتصال درگاه پرداخت وردپرس به چه صورت است؟ همان‌طور که می‌دانید تمام کسانی که در فکر راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی و ایجاد سایت‌های فروشگاهی هستند، قصد فروش محصولات و خدمات خود را دارند. در نتیجه برای این که متقاضیان محصولات شما بتوانند خرید خود را به صورت آنلاین انجام دهند به درگاه پرداخت بانکی نیاز خواهید داشت.

درگاه‌های پرداخت بانکی مانند یک بانک سیار عمل کرده و با وجود آن دیگر نیاز به حضور فیزیکی افراد در فروشگاه‌ها و یا بانک‌ها نیست. با توجه به اینکه اغلب سایت‌ها توسط CMS وردپرس راه‌اندازی شده‌اند، امروز در رویانو قصد داریم انواع درگاه پرداخت وردپرس و همچنین نحوه نصب و اتصال آن به ووکامرس وردپرس را به شما آموزش دهیم. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

برای هرگونه مشاوره در زمینه طراحی سایت اصفهان می‌توانید با شماره زیر تماس بگیرید.

درگاه پرداخت بانکی

درگاه پرداخت بانکی چیست؟

درگاه پرداخت بانکی در حقیقت نقش واسط بین فروشنده و خریدار را دارد. در نتیجه فروشنده محصولات و خدمات خود را برای فروش روی سایت قرار داده و خریدار توسط درگاه پرداخت وردپرس هزینه را با استفاده از کارت اعتباری، به صورت آنلاین پرداخت می‌کند.

ویژگی‌های داشتن درگاه پرداخت

  • عدم نیاز به حضور در بانک
  • تسریع در روند فروش محصولات
  • امکان پشتیبانی از تمام کارت‌های بانکی و عضو شبکه شتاب
  • فعال شدن درگاه پرداخت در کمترین زمان
  • امکان ارائه پرداخت شخصی
  • امکان استفاده از درگاه پرداخت به صورت مستقیم یا واسط
  • امکان ساخت فرم پرداخت با توضیحات دلخواه

انواع درگاه پرداخت بانکی

انواع درگاه پرداخت وردپرس (درگاه‌های پرداخت بانکی) به دو دسته‌ی مستقیم و غیرمستقیم(واسط) تقسیم می‌شوند. در ادامه به تعریف هر یک از این درگاه‌ها و ویژگی‌های آن‌ها می‌پردازیم.

تفاوت درگاه بانکی مستقیم و واسط

درگاه پرداخت بانکی مستقیم

اگر قصد دارید درگاه پرداخت وردپرس شما به صورت مستقیم باشد باید مراحلی را طی کنید. برای دریافت درگاه پرداخت مستقیم باید به بانک مورد نظر مراجعه  کرده و پس از ارائه مدارک مورد نیاز و تایید آن‌ها، درگاه برای شما فعال خواهد شد. با فعال‌سازی درگاه پرداخت مستقیم، پول به صورت مستقیم به حساب شما واریز می‌شود و این مهم‌ترین ویژگی درگاه پرداخت وردپرس به طور مستقیم می‌باشد.

برای گرفتن درگاه پرداخت مستقیم به نماد اعتماد الکترونیکی نیاز دارید. برای گرفتن نماد اعتماد، ابتدا به سایت Enamad.ir مراجعه کرده و مراحل ثبت نام را کامل کنید. این پروسه حدود دوهفته زمان می‌برد و پس از آن می‌توانید درگاه پرداخت وردپرس خود را نصب و راه‌اندازی کنید.

مزایا و معایب درگاه پرداخت بانکی مستقیم

اگر شما قصد دارید درگاه پرداخت وردپرس را از نوع مستقیم فعال کنید مزایایی برایتان دارد که عبارت است از:

  • واریز شدن مبلغ حداکثر تا ۲۴ ساعت به حساب شما
  • نداشتن کارمزد درگاه‌های مستقیم
  • پنل مدیریتی حرفه‌ای درگاه‌های مستقیم نسبت به درگاه‌های واسط

درگاه‌های مستقیم علاوه بر داشتن مزایا، معایبی همچون دریافت الزامی نماد الکترونیک و عدم پشتیبانی مناسب را نیز دارند.

معرفی تعدادی از شرکت‌های معروف که خدمات درگاه مستقیم را ارائه می‌دهند:

  • شرکت به پرداخت ملت
  • شرکت پرداخت سداد
  • شرکت ایران کیش
  • شرکت پرداخت اینترنتی آپ

درگاه پرداخت غیر مستقیم یا واسط

گرفتن درگاه پرداخت واسط بسیار آسان‌تر و سریع تر از درگاه مستقیم است. اما توجه داشته باشید که درصدی از هزینه‌ای که مشتری برای خرید خود پرداخت کرده است به عنوان کارمزد کسر شده و مابقی آن پس از چند روز به حساب شما واریز می‌شود.

مزایا و معایب درگاه پرداخت بانکی غیر مستقیم(واسط)

مزایای داشتن درگاه پرداخت وردپرس به صورت غیرمستقیم یا واسط به شرح زیر است:

  • عدم نیاز به مجوز و نماد اعتماد الکترونیکی
  • ارائه صفحه درگاه پرداخت اینترنتی شخصی
  • ارائه درگاه پرداخت بانکی به صورت مستقیم
  • ارائه اپلیکیشن

تنها ایراد این درگاه دریافت کارمزد آن است. اما چون این مبلغ بسیار ناچیز است و تنها شامل یک درصد از کل فروش شما می‌شود، درگاه پرداخت واسط بهترین انتخاب برای کسب و کارهای نوپا می‌باشد.

معرفی شرکت های معروفی که درگاه پرداخت غیر مستقیم ارائه می‌دهند به همراه مزایا و معایب آن‌ها:

مزایا:

پشتیبانی عالی، ترمینال اختصاصی برای مشتریان وفادار، تسویه روزانه، کامزد پایین برای خدمات وب سرویس و درگاه پرداخت و ارائه انواع افزونه‌ها و ماژول‌ها. همچنین اگر در آی دی پی درگاه پرداخت شخصی داشته باشید از مزایایی مانند سرویس پیامک رایگان، ساخت لینک اختصاصی پرداخت، ارسال فاکتور پیامکی، تبدیل شماره کارت یا شماره شبا به آیدی، ساخت صفحه شخصی با مشخصات اختصاصی و فیلدهای دلخواه شما و ساخت فروشگاه خدمات و کالاهای دیجیتالی بهره‌مند خواهید شد.

درگاه پرداخت بانکی آی دی پی

مزایا:

ارائه زرین کارت، پشتیبانی مناسب، ارائه اپلیکیشن برای موبایل و مدیریت آسان آن، امکان ساخت فرم دلخواه برای پرداخت و ارائه درگاه پرداخت اختصاصی با نام کسب و کار شما و تسویه حساب رایگان در روزهای سه‌ شنبه.

معایب:

دریافت هزینه اضافی برای صدور زرین کارت و زرین گیت.

درگاه پرداخت بانکی زرین‌پال

مزایا:

امکان کسب درآمد از طریق معرفی اعضا، ثبت نام و فعال‌سازی اکانت در کم‌ترین زمان، تسویه حساب سریع، کارمزد رایگان تا ۴۵ روز.

معایب:

عدم ارائه درگاه پرداخت مستقیم اختصاصی شما، امکان اتصال به درگاه پرداخت دو بانک.

درگاه پرداخت بانکی نکست پی

مزایا:

امکان ساخت کیف پول، فرم پرداخت و امکان استفاده از درگاه پرداخت مستقیم، پشتیبانی قوی و بسیار خوب، کارمزد ثابت یک درصد برای تمام درگاه‌های مستقیم و واسط.

معایب:

عدم ارائه درگاه پرداخت مستقیم به هر سایتی و داشتن شرایط و ضوابط خاص برای ارائه درگاه پرداخت مستقیم.

درگاه پرداخت بانکی pay.ir

مزایا:

پشتیبانی از تعداد بالای تراکنش در ثانیه، سهولت و هوشمندی پرداخت، سرعت بالای انجام تراکنش، تسویه روزانه، لینک پرداخت شخصی، ریسپانسیو بودن و سازگاری با تمام صفحات، کارمزد یک درصدی، پشتیبانی حرفه‌ای و….

معایب:

عدم ارائه درگاه پرداخت مستقیم.

درگاه پرداخت بانکی رایان پی

مزایا:

امنیت بالا، طراحی کاربری ساده، ارائه کیف پول، کارمزد بسیار کم، تسویه حساب به صورت مستقیم.

درگاه پرداخت بانکی جیبی مو

مزایا:

ارائه صفحه اختصاصی به همراه نام و علامت تجاری شما، اپلیکیشن شخصی، پرداخت با کد QR، افزونه‌های پرداخت برای فروشگاه‌های اینترنتی.

معایب:

تاخیر در تسویه حساب.

درگاه پرداخت بانکی پی پینگ

علاوه بر موارد بالا، از دیگر شرکت‌های خوبی که خدمات درگاه پرداخت وردپرس به صورت واسط و غیر مستقیم را ارائه می‌دهند می‌توان به دیجی پی، زیبال، بیت پی، آرین‌پال، واسط و آقای پرداخت اشاره کرد.

آموزش نصب درگاه پرداخت وردپرس

آموزش نصب درگاه پرداخت بانکی در وردپرس

آموزش نصب درگاه پرداخت مستقیم

برای نصب درگاه پرداخت وردپرس به صورت مستقیم و واسط باید افزونه‌ی ووکامرس در وردپرس شما نصب شده و فعال باشد. تمامی مراحل فعال‌سازی به صورت آنلاین انجام می‌شود و نیاز به مراجعه به بانک نمی‌باشد. (برای معرفی انواع افزونه های پیگیری سفارشات ووکامرسی اینجا کلیک کنید)

انواع افزونه درگاه پرداخت مستقیم در ووکامرس

برخی از افزونه‌های ساخت درگاه پرداخت وردپرس در ووکامرس به شرح زیر می‌باشد:

  • Woocommerce Mellat Bank Gateway
  • Bank Saman EDD gateway
  • a Gateway for Pasargad Bank on WooCommerce
  • Parsian Bank Woocommerce
  • Bank Melli EDD gateway

مرحله اول:

برای نصب درگاه پرداخت وردپرس ازنوع مستقیم، پس از آنکه در سایت اینماد ثبت نام کردید و بعد از گذشت دو هفته مجوز اینماد به شما داده شد وارد سایت خود شوید.

دریافت نماد اعتماد الکترونیکی

مرحله دوم:

از زیرمنوی افزونه‌ها، روی افزودن کلیک کنید. سپس در مخزن وردپرس خود افزونه درگاه پرداخت ووکامرس برای بانک مورد نظر را نصب و فعال کنید. مثلا افزونه درگاه پرداخت ووکامرس بانک ملت.

فعال‌سازی افزونه درگاه پرداخت در ووکامرس

  • نکته۱: توجه داشته باشید که هر بانک خدمات درگاه بانکی خود را از طریق شرکت تحت نظارت همان بانک ارائه می‌کند. در نتیجه برای درگاه بانک ملت پس از ثبت نام در سایت به پرداخت بانک ملت، مدارک مورد نیازاز سوی بانک به ایمیل شما ارسال می‌شود و پس از ارسال مدارک به بانک، بعد از گذشت یک هفته درگاه برای شما فعال و اطلاعات آن برایتان ارسال خواهد شد. این روش برای سایر بانک‌ها نیز صدق می‌کند و خدمات خود را به همین صورت ارائه می‌دهند.
  • نکته۲: برای درگاه برخی از بانک‌ها لازم است که در همان بانک حساب داشته باشید مانند بانک ملت. اما برای برخی بانک‌ها مانند بانک سامان الزامی به داشتن حساب در آن بانک وجود ندارد.
  • نکته۳: برای دریافت درگاه پرداخت اینترنتی باید کد مالیاتی داشته باشید. در نتیجه قبل از انجام هر کاری برای گرفتن درگاه پرداخت وردپرس لازم است برای دریافت شناسه مالیاتی اقدام کنید.

مرحله سوم:

در پیشخوان وردپرس، به مسیر ووکامرس و سپس پیکربندی بروید و روی زبانه پرداخت‌ها کلیک کنید.

تنظیم پرداخت‌‌ها در ووکامرس

مرحله چهارم:

در بخش پرداخت‌ها، ابتدا درگاه بانک ملت را فعال کرده و سپس روی گزینه‌ی مدیریت کلیک کنید.

فعال کردن درگاه پرداخت بانک ملت

مرحله پنجم:

دراین مرحله باید تنظیمات مربوط به درگاه پرداخت وردپرس خود را انجام داده و اطلاعات را تکمیل نمایید.

  • در قسمت عنوان درگاه باید نام درگاه خود را اننتخاب کنید.
  • در بخش توضیحات درگاه، توضیحات دلخواه درگاه پرداخت وردپرس خود را وارد کنید.
  • در بخش تنظیمات حساب، اطلاعات خواسته شده مانند ترمینال آیدی، نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید(این اطلاعات پس از ثبت نام در سامانه درگاه بانک مورد نظر برای شما ارسال می‌شود).
  • در قسمت تنظیمات عملیات پرداخت باید پیغام هایی که می‌خواهید به کاربر نمایش داده شود را وارد کنید. مانند پرداخت موفق، پرداخت ناموفق یا انصراف از پرداخت.

تنظیمات درگاه پرداخت وردپرس

مرحله آخر:

تنظیمات خود را ذخیره کنید. درگاه پرداخت وردپرس مستقیم شما با موفقیت ایجاد شد!

آموزش نصب درگاه پرداخت واسط یا غیرمستقیم

همان‌طور که گفتیم برای درگاه پرداخت وردپرس به صورت واسط نیاز به نماد اعتماد الکترونیکی ندارید و تنها باید برای دریافت کد مالیاتی اقدام کنید.

برای اینکه بستر نصب درگاه پرداخت واسط را در وردپرس فراهم کنید، باید ابتدا در شرکت ارائه دهنده درگاه مورد نظر خود ثبت نام کنید. پس از ارائه مدارک مورد نیاز، ظرف مدت دو تا سه روز درگاه برای شما فعال می‌شود. سپس اطلاعات درگاه یا API برای شما فعال شده و می‌توانید برای افزودن درگاه پرداخت وردپرس مورد نظر به ووکامرس اقدام کنید.

در این قسمت اتصال درگاه واسط زرین‌پال به ووکامرس وردپرس را بررسی خواهیم کرد. زرین‌پال به عنوان اولین درگاه پرداخت اینترنتی بهترین درگاه پرداخت محسوب می‌شود که امکانات خوبی همچون زرین کارت را در اختیار کاربر قرار می دهد. زرین کارت مشابه سایر کارت‌های بانکی است که به وسیله‌ی آن امکان دریافت، انتقال وجه و… را از خودپردازهای ATM که عضو شبکه شتاب هستند را خواهید داشت.

مرحله اول:

وارد سایت خود شوید. سپس از مسیر افزونه‌ها، افزودن را انتخاب و افزونه‌ی Zarinpal WooCommerce را در مخزن وردپرس خود جستجو کرده و اقدام به نصب و فعال‌سازی کنید.

جستجوی افزونه زرین پال در وردپرس

مرحله دوم:

سپس همانند روش مستقیم از قسمت ووکامرس، پیکربندی را انتخاب کرده و با کلیک کردن روی زبانه‌ی پرداخت‌ها، وارد صفحه‌ی جدید شوید.

مرحله سوم:

در این قسمت پرداخت امن زرین‌پال را فعال کرده و روی گزینه‌ی مدیریت کلیک کنید.

فعال کردن درگاه پرداخت زرین پال

مرحله چهارم:

در این مرحله باید تنظیمات پایه‌ای مربوط به درگاه پرداخت زرین‌پال را انجام دهید.

  • در قسمت عنوان درگاه نام درگاه خود و در بخش توضیحات درگاه، توضیحات دلخواه درگاه پرداخت وردپرس خود را وارد کنید.
  • در بخش تنظیمات حساب زرین‌پال، باید کد مرچنت یا همان کلید API را وارد کنید. این کد هنگام ثبت نام و ایجاد حساب کاربری در سایت زرین‌پال به شما داده شده است.

تنظیمات حساب زرین پال

مرحله آخر:

پس از وارد کردن کد، با کلیک بر روی ذخیره تنظیمات کار شما به اتمام رسیده و درگاه پرداخت وردپرس که همان درگاه پرداخت ووکامرس زرین‌پال است با موفقیت به سایت شما اضافه خواهد شد.

در این مقاله سعی کردیم بهترین درگاه‌های پرداخت اینترنتی و همچین نحوه نصب درگاه پرداخت وردپرس را به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم به شما آموزش دهیم. با این حال به شما توصیه می‌کنیم هر دو نوع درگاه مستقیم و واسط را برای سایت خود فعال نمایید تا در صورت بروز مشکل برای یکی از این درگاه‌ها، فروش شما متوقف نشود. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

توضیحات بیشتر:

معرفی بهترین قالب های سایت فروشگاهی وردپرس

طراحی سایت فروشگاهی به کمک وردپرس

چک لیست پیکربندی محصول در ووکامرس

طراحی فروشگاه اینترنتی بدون سرمایه اولیه

واریز شدن مبلغ حداکثر تا ۲۴ ساعت به حساب شما
نداشتن کارمزد درگاه‌های مستقیم
پنل مدیریتی حرفه‌ای درگاه‌های مستقیم نسبت به درگاه‌های واسط

برای درگاه برخی از بانک‌ها مانند بانک ملت لازم است که در همان بانک حساب داشته باشید. اما برای برخی بانک‌ها مانند بانک سامان الزامی به داشتن حساب در آن بانک وجود ندارد.

اشتراک گذاری : 

۲ پاسخ

  1. لطفا در خصوص انواع درگاه های دلاری و بیت کوین هم مقاله بنویسید. از این مقاله خیلی لذت بردم. ممنون از شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *